Rempparyhmä remppaili kirjaston sisäpihalla!

Nuorten rempparyhmä uhkui ja puhkui tuttuun tapaan intoa tullessaan tänään nutalle.

Kun pahimmat höyryt oli päästelty pois tehden nutan hedelmistä eksoottista hedelmäsmoothieta, järjestettiin huone kuntoon, jonne oli tullut vähän lisää huonekaluja ja pakattiin tarpeelliset puutarhatyökalut mukaan. 

Kirjaston sisäpihalla multa lenteli kun nuoret poistivat kaiken vanhan maan jonka kuljetamme ensi kerralla pois. Kasvilaarit siistittiin ja maalattiin ja ne saivat jäädä kuivumaan sisäpihalle. Myöhemmin keväällä niihin istutetaan salaattia ja muita kivoja asioita.

Koska nuorissa riitti vielä virtaa, pohjustivat he avajaismainoksen pohjaa josta jatkamme suunnittelua ensi viikon maanantaina 24.4.

Tapaamisia ei ole enää montaa ennen toukokuun avajaisia joten pysykää kuulolla! :)