Harjakaiset Laajasalon uudella ostarilla!

 

Laajasalon uudella ostoskeskuksella vietettiin tänään harjannostajaisia. Olimme nuorisopalveluilta sekä kirjastolta mukana juhlistamassa  saavutettua rakennusvaihetta. Ohjelmassa oli puheenvuoroja mm. rakennuttajalta, ostarin omistajalta sekä kauppiaalta. Tilaisuudessa esiintyi myös haitaristi sekä stand up-koomikko. Tilat näyttivät yllättävän valmiilta, siisteiltä ja valoisilta. Itse tilaisuus järjestettiin tulevien ruokakauppojen laajoissa tiloissa. Tarjolla oli myös hernekeittoa, voileipiä sekä tietysti kakku- ja kahvitarjoilu. Emme tässä tilaisuudessa päässeet lähemmin tutustumaan omiin tiloihimme, mutta tulevan nuorten ympäristötilan keskeinen sijainti mahdollisti kuitenkin pienen kuikuilun tuleviin tiloihimme.

 

Uudet tilamme ostarin käytävältä katsottuna.

Ostarin käytävää.

 

Tilamme sijaitsevat maan tasalla kulmassa.