Harjoitteluni Nutalla

Hei!

Nutalla olen harjoitteluni aikana viihtynyt tosi hyvin, olen saanut uusia kavereita ja saanut tietää paljon uusia asioita. Olen ollut Nutavälkillä, lasten ajalla, osallistunut Ruuti-tiedonkeruuseen, käynyt Meriharjun leirikeskuksen seminaarissa, Kaupungin museon aloiteasema tapahtumassa sekä Suvilahden kulttuurikeskus Oranssilla. Nutavälkillä ja lasten ajoilla olen enimmäkseen sosiaalistunut ja saanut uusia kavereita, mikä minulta ei yleensä onnistu ujouteni vuoksi. Ja sitten taas esim. Meriharjun leirikeskuksen seminaarissa ja Kaupungin museossa aloiteasemassa olen saanut paljon uutta tietoa ja oppinut jotain uutta, esim. Leiritoiminnasta tai miten nuoret voivat vaikuttaa heille tärkeisiin asioihin. Ja nähnyt uusia paikkoja, mistä en ole ennen tiennytkään. Olen hyvin iloinen, että pääsin Laajasalon Nuorisotalolle harjoitteluun. :)