Ekokahvilan kolmas viikko!

Moi!
Ekokahvilan kolmas viikko on nyt ohi ja sen vietimme Kallahden nutafudiksen kanssa. Myimme kolmena päivänä (ma-ke) kahvila herkkuja, joita leivoimme Kallahden nuorisotalolla.
Maanantaina myimme Merilahden peruskoulun kentällä herkkujamme fudiksen seurassa ihanassa säässä. Tiistain sadepäivä ei haitannut meitä yhtään vaan siirryimme nutafudiksen kanssa Merilahden peruskoulun liikuntasaliin. Tänään myymme vielä ulkona, toivottavasti ulkona olisi hyvä sää ja hyvä tunnelma. Joka päivä myimme futiskenttäaiheisia  suklaamuffinseja, jotka olivat maukkaita ja suosittuja. Kiitos Kallahti tiloista ja mukavasta seurasta!
 
Ensi viikolla meidät löytää keskiviikona, torstaina  ja lauantaina Esplanadilta (27.-28.6 ja 30.6), Espan lavan vierestä. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja maistamaan meidän tekemiä herkkuja! Espan tapahtuman lisäksi olemme lauantaina myös myymässä herkkujamme Espan lavan vieressä Pride-tapahtumana. Meillä on mm. Pride aiheisia muffinseja. Tervetuloa!
Kesäkuun kesätyöntekijä Dilan 20.06.2018