Ekokahvila Pride-viikon sykkeessä!

Heipparallaa,

Juhannuksen jälkeen kesäkuun viimeinen viikko lähti käyntiin, mikä tarkoittaa myös sitä, että Nuorten Ekokahvilan ensimmäinen työntekijätiimi astuu pian syrjään ja mainioksi osoittautunutta konseptia tulee pyörittämään uudet nuoret osaajat. Itse en ainakaan malta odottaa mitä kaikkea uutta ja hienoa (ja ekoa!) uudella tiimillä on antaa kahvilalle. Vegaanisten korvapuustien tuoksuiselle pohjalle lienee ainakin allekirjoittaneen mielestä hyvä rakentaa.

 

Pian häämöttävästä lopusta huolimatta porukka puhaltaa yhteen hiileen ja on kenties innokkaampi kuin koskaan. Erityistä lisäpuhtia toimintaan tuo se, että tällä viikolla Ekokahvila on siirtynyt Esplanadin puistoon. Tämän keskiviikon ja huomisen torstain meidät löytää Espan lavan vierestä (klo 15-19). Näin ollen pestokierteen kyytipoikana kaikki voivat nauttia vegaanisen jääkahvin rinnalla Nuori Espa – tapahtumaan osallistuvien artistien soittamasta livemusiikista, minkä kirjo vaihtelee rapista aina ikivihreisiin suomalaisiin klassikoihin.

Perjantaina vetäydymme jauhopussin ja kaakaojauheen keskelle valmistautumaan lauantaiseen Pride-päivään, jolloin meidät löytää niin ikään Espan lavan läheisyydestä. Ekokahvilan osallistuminen Pride-viikkoon ilmenee sinitaivasta kohti lepattavan sateenkaarilipun vierellä muun muassa siten, että lauantaina meiltä saa uniikkeja Pride-muffinsseja, joita myymme muiden herkkujen kanssa yhdestä aina kello viiteen iltapäivällä.

 

Tehdään Helsingistä rakkauden kaupunki vaikka leivos kerrallaan,

Jimi