Tietoa meistä

Laajasalon nuorisotalo sijaitsee ostoskeskuksen ja sen palveluiden välittömässä läheisyydessä, vehreiden ulkoilumaastojen ja meren ympäröimänä.

Laajasalon nuorisotalolla voit harrastaa, nauttia vapaa-ajasta, tavata kavereita, osallistua erilaisiin tapahtumiin, kursseille, kerhoihin, leireille ja retkille.

Nuorisotalolta saat tarvittaessa myös apua, neuvontaa ja tukea. Nuorisotalo toimiikin alueen toimintakeskuksena, joka tarjoaa monenlaisia toimintamahdollisuuksia myös nuorisojärjestöille, nuorten ryhmille ja myös tiloja yksityishenkilöiden käyttöön.

Parhaiten pääset perille bussilinjoilla 84, 88 ja 89. Lähin bussipysäkki nutan lähellä on Koulutanhua.

Ekologinen nuorisotalo

Ympäristöystävällisyys, kierrätys – ja luonto vaikuttaa kaikkeen toimintaamme. Nuorisotalolla painotamme ympäristöystävällisiä hankintoja, jätteiden lajittelua sekä huomioimme ekologisuuden pienissä arjen teoissa.

Päihteettömyys

Nuorisotalot ovat päihteettömiä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että talolle ei pääse päihtyneenä eikä tiloihimme saa tuoda minkäänlaisia päihteitä. Myös energiajuomat ovat kiellettyjä. Mikäli nuori tavataan päihteiden vaikutuksen alaisena tai käyttämässä päihteitä, ilmoitetaan asiasta hänen vanhemmille tai huoltajalle.

Väkivallattomuus

Nuorisotalolla pyritään takaamaan kaikkien talolla käyvien lasten ja nuorten fyysinen ja henkinen turvallisuus. Ristiriitatilanteisiin reagoidaan aina, pääasiassa on turvallinen keskustelu, porttikieltoja emme jaa. Tarvittaessa otamme myös yhteyttä vanhempiin tai huoltajaan.