Tietoa meistä

Laajasalon vanha nuorisotalo sijaitsee tulevan ostoskeskuksen ja sen palveluiden välittömässä läheisyydessä, vehreiden ulkoilumaastojen ja meren ympäröimänä.

Laajasalon uusi nuorten ympäristötila tuleekin muuttamaan syksyllä 2018 uusiin tiloihin ostoskeskuksen yhteyteen. Uudessa tilassa voit tulla viihtymään, työskentelemään, tekemään ekologista ruokaa tai muuten vain tervehtimään. Uusi tila painottaa luonto- ja ympäristötoimintaa ja pystymme järjestämään kaikkea ekologisesta Nuorten Ekokahvilatoiminnasta seikkailukasvatukseen.

Tarjoamme tilojamme myös nuorisojärjestöille, nuorten ryhmille ja yksityishenkilöiden käyttöön.

Ekologinen tila

Ympäristöystävällisyys, kierrätys – ja luonto vaikuttaa kaikkeen toimintaamme. Painotamme kaikissa tiloissamme ympäristöystävällisiä hankintoja, jätteiden lajittelua sekä huomioimme ekologisuuden pienissä arjen teoissa.

Päihteettömyys

Tilamme ovat päihteettömiä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että talolle ei pääse päihtyneenä eikä tiloihimme saa tuoda minkäänlaisia päihteitä. Myös energiajuomat ovat kiellettyjä. Mikäli nuori tavataan päihteiden vaikutuksen alaisena tai käyttämässä päihteitä, ilmoitetaan asiasta hänen vanhemmille tai huoltajalle.

Väkivallattomuus

Kaikissa tiloissamme pyritään takaamaan kaikkien talolla käyvien lasten ja nuorten fyysinen ja henkinen turvallisuus. Ristiriitatilanteisiin reagoidaan aina, pääasiassa on turvallinen keskustelu, porttikieltoja emme jaa. Tarvittaessa otamme myös yhteyttä vanhempiin tai huoltajaan.