Toiminta

Laajasalon nuorisotalo on toiminnantäyteinen paikka. Meiltä löytyy mm. sisäskeittiparkki, kiinnostuksen mukaan pääset sirkustemppuilemaan tai vaikkapa kuntosalille.

Jos haluat chillata, niin talolta löytyy tv, netti, pelikonsoleita, mahdollisuus pelata bilistä /snookeria, pingistä tai lautapelejä.

Avoin nuorisotalotoiminta toivottaa kenet tahansa nuoren tervetulleeksi nuorisotalolle!

Laajasalon nuorisotalolla voit harrastaa, nauttia vapaa-ajasta, tavata kavereita, osallistua erilaisiin tapahtumiin, kursseille, kerhoihin, leireille ja retkille. Tuemme, autamme ja mahdollistamme mielellämme myös nuorten omia toiveita ja ideoita, joten jos sinun tai kaveriporukkasi mielessä on jokin idea tai ajatus, mitä talolla voisi tehdä tai mitä pitäisi ottaa huomioon, kerro se rohkeasti ohjaajille!

Nuorisotalolta saat tarvittaessa myös apua, neuvontaa ja tukea.

Tarkista talon aukioloajoista, milloin nuorisotalo on avoinna ja tule nutalle! Nuorisotalolla käymiseen tarvitset ilmaisen jäsenkortin – jäsenkorttihakemuksen voit joko tulostaa jässärisivuilta tai hakea nuorisotalolta!

Lue lisää ryhmätoiminnoistamme / kerhoistamme!


GOPR3856.1

 

Nuorten oma tila

Nuorisotalon toimintaa suunnitellaan ja toteutaan yhdessä nuorten kanssa. Kaikkeen nuorisotalon toimintaan tarvitset ilmaisen jäsenkortin jonka voit hankkia jokaiselta Helsingin, Espoon tai Vantaan nuorisotalolta.

Ekologinen nuorisotalo

Ympäristöystävällisyys, kierrätys – ja luonto vaikuttaa kaikkeen toimintaamme. Nuorisotalolla painotamme ympäristöystävällisiä hankintoja, jätteiden lajittelua sekä huomioimme ekologisuuden pienissä arjen teoissa.

Päihteettömyys

Nuorisotalot ovat päihteettömiä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että talolle ei pääse päihtyneenä eikä tiloihimme saa tuoda minkäänlaisia päihteitä. Myös energiajuomat ovat kiellettyjä. Mikäli nuori tavataan päihteiden vaikutuksen alaisena tai käyttämässä päihteitä, ilmoitetaan asiasta hänen vanhemmille tai huoltajalle.

Väkivallattomuus

Nuorisotalolla pyritään takaamaan kaikkien talolla käyvien lasten ja nuorten fyysinen ja henkinen turvallisuus. Ristiriitatilanteisiin reagoidaan aina, pääasiassa on turvallinen keskustelu, porttikieltoja emme jaa. Tarvittaessa otamme myös yhteyttä vanhempiin tai huoltajaan.