Tulemme muuttamaan uusiin tiloihin!

Laajasalon nuorisotalo sekä Laajasalon kirjasto muuttavat uusiin yhteisiin tiloihin!

Laajasalon ympäristöpainotteinen nuorisotalo sekä kirjasto muuttavat marraskuussa 2018 Laajasalon ostoskeskukseen. Lisäksi tiloihin tulee monitoimisali joka on nuorten ryhmien ja nuorisojärjestöjen varattavissa.

Nuorisotila on avoin ja valoisa tila, josta löytyy pienempiä soppia, joihin voi käpertyä viettämään aikaa tai pitämään omaa sunnittelupalaveria sekä moderni keittiö kokkaamista varten. Tila on tarkoitettu kaikille helsinkiläisille nuorille, nuorten ryhmille ja järjestöille. 

Kirjasto tarjoaa lukemista, tekemistä ja tietoa sekä mahdollisuuden tapahtumien järjestämiseen. Viihtyisä tila toivottaa tervetulleeksi kaiken ikäiset kävijät, perheet, päiväkoti- ja koululaisryhmät, asukas- ja pienryhmät sekä yhdistykset ja yhteisöt.

Kirjasto ja nuorisotalo palvelevat nykyisessä osoitteessa syyskuun loppuun asti.

Lue lisää:

Harjakaiset
Usein kysyttyjä kysymyksiä
NCC:n lehdistötiedoite
NCC:n tiedote
Ostoskeskuksen varmistuneet liiketilat

Alue-info toukokuussa

Järjestämme alue-infon yhteistyössä kirjaston kanssa alueen toimijoille toukokuun puolivälin jälkeen, lisätietoa huhtikuun aikana!

Nuoret suunnittelussa mukana

Olemme ottaneet nuorten mielipiteet huomioon prosessin aikana mm. keräämällä nuorilta palautetta, ideoita ja ehdotuksia erinäisten kyselyiden avulla. Nuorisopalveluiden tilojen suunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto Franz Design. NCC puolestaan vastaa rakennuksen rakentamisesta.

Tilailmekyselyn tulokset

Haluatko lisätietoa aiheesta?

Annina Wallinsalo / Ani
alue- ja osallisuusohjaaja
puh. 040-1623 703
annina.wallinsalo@hel.fi

Suuntaa-antava pohjapiirros 

Muutokset ovat mahdollisia.

 

Muutokset ovat mahdollisia