Tulemme muuttamaan uusiin tiloihin!

Laajasalon ympäristöpainotteinen nuorisotalo sekä kirjasto muuttavat marraskuussa 2018 Laajasalon ostoskeskukseen. Lisäksi tiloihin tulee monitoimisali joka on nuorten ryhmien ja nuorisojärjestöjen varattavissa.

Nuorisotila on avoin ja valoisa tila, josta löytyy pienempiä soppia, joihin voi käpertyä viettämään aikaa tai pitämään omaa sunnittelupalaveria sekä moderni keittiö kokkaamista varten. Tila on tarkoitettu kaikille helsinkiläisille nuorille, nuorten ryhmille ja järjestöille. 

Kirjasto tarjoaa lukemista, tekemistä ja tietoa sekä mahdollisuuden tapahtumien järjestämiseen. Viihtyisä tila toivottaa tervetulleeksi kaiken ikäiset kävijät, perheet, päiväkoti- ja koululaisryhmät, asukas- ja pienryhmät sekä yhdistykset ja yhteisöt.

Kirjasto ja nuorisotalo palvelevat nykyisessä osoitteessa syyskuun loppuun asti.

Nuorisotalo on auki lokakuussa osan aikaa, mutta aikatauluissa voi olla muutoksia. Virallisesti suljemme nuorisotalon 18.10. ja keskitymme sen jälkeen vain muuttoon. Uusi nuorten ympäristötila avataan samaa aikaa virallisesti kuin uusi ostoskeskus avautuu, eli 22.11.2018.

Uusi osoite tulevaan tilaan: Yliskylän puistokatu 4, 00840, Helsinki

Lue lisää:

Hellas-lehti 06/2018 (sivu 10)
Hellas-lehti 05/2018 (sivu 3)
Harjakaiset
Usein kysyttyjä kysymyksiä
NCC:n lehdistötiedoite
NCC:n tiedote
Ostoskeskuksen varmistuneet liiketilat

Nuoret suunnittelussa mukana

Olemme ottaneet nuorten mielipiteet huomioon prosessin aikana mm. keräämällä nuorilta palautetta, ideoita ja ehdotuksia erinäisten kyselyiden avulla. Nuorisopalveluiden tilojen suunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto Franz Design. NCC Suomi Oy puolestaan vastaa rakennuksen rakentamisesta.

Tilailmekyselyn tulokset
Kummiluokka-toiminta

Suuntaa-antava pohjapiirros 

Muutokset ovat mahdollisia, mutta kuvasta näkee, että uuteen tilaan pääsee sekä kadun puolelta että ostoskeskuksesta. Sijoitumme ensimmäiseen kerrokseen ja neliötä tulee olemaan noin 300 neliömetriä, eli yli puolet vähemmän kuin aikaisemmin. Tilassa on kuitenkin paljon erilaisia soppia työskentelyyn ja oleiluun, tilassa tulee olemaan myös parvi ja jaettu terassi kirjaston kanssa.

Haluatko lisätietoa aiheesta?

Annina Wallinsalo / Ani
alue- ja osallisuusohjaaja
puh. 040-1623 703
annina.wallinsalo@hel.fi