Varattavat tilat

Vartiosaaren leirialueella sijaitseva päärakennus Furubacka tarjoaa majoittumismahdollisuudet 12 hengelle sisätiloissa jonka lisäksi ulkona on telttapaikkoja.

Alakerrassa on olohuone, ruokailutila, täysin varusteltu keittiö astioineen sekä sisäsuihku. Tiluksilta löytyy myös huussit, varastotiloja toimivälineille sekä rantasauna grillikatoksineen.

Saaressa on myös oma kelluva sauna. Puulämmitteisessä pienessä saunassa saat hyvät löylyt. Saunaan mahtuu yhtäaikaa noin 7 henkeä löylyttelemään. Saunassa ei ole juoksevaa vettä eikä erikseen pesutiloja.

Vartiosaaren kesätoimintakeskuksen alueella voi järjestää erilaisia leirejä, tilaisuuksia ja tapahtumia. Saaressa voi paitsi retkeillä ja meloa, myös saunoa kelluvassa saunassa ja nautti näköalakallion maisemista. Leirialueemme on tarkoitettu nuorisojärjestöjen, nuorten ryhmien ja kuntalaisten käyttöön.

Huomioithan myös, että sauna,-ranta-, toimintatila-, lainattavat tavarat sekä kanootti- ja luontopolkuretket tulee varata hyvissä ajoin toukokuussa ennen leirikauden alkua, jotta varmasti saatte toivomanne palvelut haluamaanne aikaan!

1779721_810453855637775_2060599714_n

 

nk_vaakalogo_musta_fin

 

 

Lisätietoa loma-aikojen leiriavustuksista täältä.

150429_tee_itse_kuvakkeet_380x280px_jeesia